Show Camp 2023

Hej du 10–14 åring! Kom med på Show Camp till Houtskär i juni!

 

            


Kursdatum: 12–16.6.2023

Lärarteam: Annika Ruokolahti (huvudledare, sång), Lina Sandvik (band), Hanna Södergård (dans), Victoria Drugg (drama)

Kursdeltagare: 10–14 åringar

Plats: Skärgårdsskolan, Näsbyvägen 259, 21760 Houtskär

Kurspris: 295 € inkl. måltider, logi, undervisning och bussbiljett (För friplats eller rabatt på deltagaravgift, kontakta rosidjupsund(ät)gmail.com / 040 7689980.)

Tilläggsinfo: kurser(ät)vnf.fi / 0440 22 6021

Sista anmälningsdag: 7.5.2023

Deltagarna antas till kursen i anmälningsordning. För att kursen skall ordnas krävs minst 17 deltagare. Max antal deltagare: 30.

Anmälningsblankett
 

Lite info om lederteamet:

Annika:

Hej, jag heter Annika men kallas Myyri. Jag kommer att vara ansvarande ledare och hålla i sång och kör under Show Camp. 

Jag är utbildad musikpedagog och musiker och för tillfället studerar jag vidare till musikterapeut i Stockholm.

Jag har varit med på Show Camp i fyra år och det är alltid lika fantastiskt att lära känna alla och tillsammans sätta ihop en show. Vi ses i sommar!

Lina:
Lina Sandvik är musiker, sånglärare och musikpedagog. Hon medverkar i bandet Crimson Peak som sångare och låtskrivare. Lina är hemma från Nykarleby, och bor nu i Helsingfors där hon utför sina magisterstudier vid Sibelius-Akademin. 

Hanna:

Hanna är en dansare, koreograf och lärare från Åbo. Hon började dansa vid 3-års åldern och har dansat och koreograferat både nationellt och internationellt. Hon studerar just nu vid Balettakademien i Stockholm, Sverige. Hon har koreograferat och dansat på nationella tävlingar sedan hon var tonåring. Huvudsakligen dansar hon contemporary och jazz.

Hanna tycker om att dansa för att man får uttrycka sig själv och alla sina känslor genom olika rörelser. Hon gillar också dansen för man alltid kan lära sig nytt och hitta på nya koreografier och rörelser.

Som lärare är Hanna målinriktad och energisk. Hon vill gärna skapa en trygg och kreativ atmosfär där eleverna får uttrycka sig själva.
 

Victoria:

Hej, jag heter Victoria och kommer att vara teaterledare på sommarens Showcamp! Jag är utbildad scenkonstpedagog och har det senaste året jobbat med allt möjligt, t.ex. som teaterlärare, rörelselärare och skådespelare. Förutom teater tycker jag om att måla, pyssla och vara med min katt.
Jag ser fram emot sommarens läger och att få lära känna er alla och undersöka hur vi tillsammans kan skapa i teaterns tecken.Se videon från lägret 2017 HÄR!

Show Camp ordnas som ett samarbete mellan ÅSMF och Västra Nylands folkhögskola.